Zoeken

Abonneer u op onze blog

Chat met ons door op de knop rechtsonder te klikken

Onze Facebookpagina

http://www.facebook.com/verhaalvanTommyDaanerickx

maandag 23 mei 2016
Lieve dagboek

Op het moment van schrijven komt de maand juni al zeer dichtbij. Wilt dus ook zeggen dat de "grote vakantie" ook op de loer ligt. Maar voor het zover is, eerst nog even dit:

De eindexamens

Op het midden van de maand juni kan je in ons schoolgebouw de zweetplekken op de muren zien. Dit is natuurlijk maar een mopje :), één ding is zeker: het zijn examens. 

De eindexamens zijn de examens der examens, de belangrijkste in hun categorie. Nog heel even doorzetten en mijn eerste academiejaar op de hogeschool zit er al op. Wat gaat de tijd toch rap als je daar de lessen aan het volgen bent. 

Stress

De examens komen eraan dus het stressmannetje loopt weer als een gek rond in mijn hoofd. Tijdens mijn examens lopen al die mannetjes in mijn hoofd kris kras door elkaar, ze zijn op zoek naar de antwoorden op mijn examenvragen. Al hoop ik wel dat ze dan zullen samenwerken, dan gaat dat allemaal wat sneller :) .

Door al die drukte, de blokperiode, gaat het stressniveau de hoogte in. Een pretje is anders, maar we houden ons sterk en slaan er ons doorheen.

Een onverwachte aanval ligt op de loer

Een teveel aan stress is nooit goed. Maar jammer genoeg heeft stress bij mensen met een reumatische aandoening nog op een ander vlak een invloed: Pijn.

Stress kent vele gezichten, zo ook het gezicht om pijn te kunnen veroorzaken bij mensen met een reumatische aandoening. De pijn kan dan variëren in duur en sterkte. Gaande van een steek tot een niet te verdraagbare pijn over je hele lichaam.  


Je ziet dus wat examens met je kunnen doen, hoe groot de impact is.

Tot de volgende dagboek.

Veel liefs
Tommy


0 reacties:

Een reactie posten